Турски тир удари автобуса отзад, каза пред журналисти един от пострадалите

...
Турски тир удари автобуса отзад, каза пред журналисти един от пострадалите
Коментари Харесай

Един от пострадалите при катастрофата на “Тракия”: Имаше хора в безпомощно състояние

Турски тир удари рейса откъм гърба, сподели пред публицисти един от потърпевшите при злополуката на “Тракия”, признат в УМБАЛ “Св. Анна”.

“Автобусът кара в спешното платно, най-вероятно е задремал водачът на тира. В рейса нямаше правостоящи. Имаше хора в безпомощно положение. На една жена зъбите й бяха избити.”, разяснява потърпевшият, който беше изписан от болничното заведение.

Седем са потърпевшите при злополуката на “Тракия” от тази заран, признати в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ “Св. Анна” – София, оповестиха от лечебното заведение.

Двама от тях – мъж на 60 година и жена на 54 година са в тежко положение. Мъжът е с тежка черепно-мозъчна контузия и тежка гръдна контузия и приет в болница в КАИЛ (реанимация). Жената е тежка лицева контузия и фрактура на на мандибула (долна челюст) и е приета в болница в Клиника по ЛЧХ.

4 пациенти са най-вече с гръдно-коремни контузии и разнообразни контузии на долни крака и са приети в болница в Клиниката по неврохирургия и Клиниката по хирургия.

Един е освободен за домашно лекуване.

По-рано стана ясно, че при злополуката са потърпевши общо 12 души.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР